top of page

1. Första inlägget

Blogg.. Ja, det kan ju vara till fördel för mig själv, så jag kan gå tillbaka och se vad jag gjort och hur jag gjort. Jag är ganska glömsk och gillar att skriva ner saker så jag slipper lagra historia i hjärnan. Det ska in ny fräsch information som jag kan bearbeta och utveckla istället.

Sen är det ju frivilligt att ta del av det jag skriver. Men här tänkte jag uppdatera när jag skapat något nytt och kanske meningen bakom det, tips och tricks eller annan info om vad som händer runt mitt skapande.

Så för två dagar sedan publicerade jag hemsidan, klockan sent på natten. Bestämde mig för att den skulle bli klar innan jag gick och la mig. Har jag bestämt mig så finns det inte annat än jag själv som kan rucka på det. Blev nöjd. Det ska uppdateras en massa och läggas till info och bilder och anslutas något passande domännamn. Det löser sig.

I skrivande stund är det ett fasligt gäspande, så håller mig kort.

17 februari - sista dag för den här gången att beställa konsttryck. Prisuppgifter och mer info om trycken kommer snart på hemsidan.

Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
bottom of page